MAKROSOL LOMBTRÁGYA

A MAKROSOL, egy olyan makro- és mikroelemeket tartalmazó, kedvező összetételű lombtrágya, mely kifejezetten növény kondicionálására készült. A termék összetételének használatával lehetővé válik a szántóföldi és kertészeti kultúrák harmonikus tápanyagellátása, kondíciójának javítása, a gazdaságosság szem előtt tartása melletti minőség biztosítása.

Napjainkban a makrotápelemek pótlása mellett egyre több szó esik a növények kiegyensúlyozott mikroelem ellátásáról, ebben nyújt segítséget a MAKROSOL.

Makrosol lombtrágya
Makrosol Lombtrágya

A nitrogén a növényi fehérjék alapvető építőköveként a mennyiségi és minőségi paraméterek alapvető befolyásoló eleme. A foszfor a növény sejtjeinek nélkülözhetetlen alkotója. A kálium számos enzim aktivátoraként fokozza a termésbiztonságot, fagytűrést, betegségekkel szembeni ellenállóképességet. A vas, a réz, a cink és a bór szerepe szé-leskörű, valamennyi elem elengedhetetlen a növényi életfolyamatok akadálytalan működéséhez.

EK-műtrágya
Kelátképző: EDDHSA

Alkalmazásának előnyei:

  • A benne levő nitrogén a növényi fehérjék alapvető építőköve, mely a mennyiségi és minőségi paraméterek alapvető befolyásoló eleme,
  • a termékben található foszfor a növény sejtjeinek nélkülözhetetlen alkotója,
  • a kálium számos enzim aktivátoraként fokozza a termésbiztonságot, fagytűrést, betegségekkel szembeni ellenálló képességet,
  • a vas, a réz, a cink és a bór szerepe széleskörű, valamennyi elem elengedhetetlen a növényi életfolyamatok akadálytalan működéséhez.

Felhasználási javaslat:

Szántóföldi használatra:

  • Levélkezelésre: 3 l/ha/alkalom

Házikerti használatra:

  • Levélkezelésre: 1-2 %-os töménységben (0,05 liter/100 m2), 2-5 alkalommal az aktuális permetezésekkel együtt
  • Talajkezelésre: a vetés vagy palántázás előtt 0.1 liter/100 m2 mennyiségben a talajba bejuttatva használjuk

Eltarthatóság: eredeti, zárt csomagolásban, ételtől, italtól, takarmánytól elkülönítve, száraz, fedett, hűvös – de fagymentes – helyen korlátlan ideig eltartható.

Figyelem! 
A lombtrágyázás esetén is be kell tartani a permetezés alapvető szabályait.

Óvatos munkával kerülni kell a szer elfolyását, elcsepegését, a tömény szer szembe, bőrre jutását, esetleges lenyelését.
A szembe vagy bőrfelületre került szert bő vízzel le kell mosni!
Tilos a készítményt és csomagolóanyagát folyókba, tavakba, vagy víztározókba juttatni.

 Biztonsági adatlap igénylése

Facebook
Google+
Twitter