Szeretné magasabb áron eladni az idei gabona termést?

Volt olyan év, amikor a szomszédnak szebb és jobb gabona termése volt, mint Önnek?

Jó lenne jól csinálni már a kezdetektől, hogy ne érje veszteség.

Az alacsony gabonatermés talán az egyik legnagyobb csapás, ami egy gazdát érhet. Amikor csak annyi terem vagy még annyi sem, mint amennyit vetettünk. A gondos gazda igyekszik mindent megtenni, hogy a lehető legjobb termést kapja. Mi történik, ha a gabona nem kapja meg a megfelelő kén mennyiséget?

A kénhiányos növények a normálisnál alacsonyabbak, s ha a hiány korai fejlődési szakaszra jut, satnyán fejlődnek, a nitrogénhiányos növényekhez hasonlóan merevtartást mutatnak. A levelek kisebbek, gyakran keskenyebbek. A hosszanti növekedésben is gátolt hajtások vékonyak. A hajtásnövekedés erősebben gátolt, mint a gyökérnövekedés. Kénhiányra elsősorban a száraz periódusokban kell számítanunk.

Kénhiány esetén romlik a fehérjék képzése, ezzel együtt a sütőipari paraméter is, illetve csökken az olajos növények olajtartalma.

Szeretné Ön is ha idén sokkal jobb lenne a termése?  Annyival jobb, hogy nem csak, hogy több terem, de annyival szebb is, hogy ön több pénzt kaphat érte?

FitoHorm Gabona

Több hatóanyagú, összetett készítmény, mely képes biztosítani a gabonák tápanyagellátását bármely fenológiai fázisban alkalmazva. A mezo- és mikroelem-tartalom összeállításánál azon tápelemekre (S, Cu, Mn, N, Zn) fektettük a hangsúlyt, melyekre a kalászosoknak fejlődésük folyamán nagyobb mennyiségben van szükségük.

Alkalmazásának előnye:

FitoHorm_20L_kanna_mockup_gabona copy

Fitohorm Turbo Kén

Növeli a növények ellenálló-képességét, fiziológiai teljesítő képességét, fejlődését és növeli a termés mennyiségét. Segíti a kiváló élelmiszer-ipari paraméterek és takarmányminőség kifejlődését. Stimulálja az aromajáratokban képződő növényi olajok mennyiségét és azok fajra jellemző beltartalmát. Az igazi kénpótlás megfelelő eszköze levélen keresztül.

Alkalmazásának előnye:

Kénhiány esetén zavar keletkezik a fehérjeszintézisben, satnya növekedés mellett a levéllemezek kiszélesedése is gátolt marad, csökken a nitrogén hasznosulása is.

FitoHorm_20L_kanna_mockup_turbo-ken copy

Használja csomagban, és így mindent megad a gabonának az optimális termés elérése érdekében.

Gabonacsomag

Tegye ellenállóbbá gabona ültetvényét, akár az aszályos időszakban is!

Miért jó vétel a fitohorm gabonacsomag?

Több vásárlónk használja megelégedéssel.

“Az őszi búzában lombtrágyázási technológiánk a Fitohorm Gabonára és a Fitohorm Turbo Nitrogénre épül. A Fitohorm Turbo Nitrogén terméket piacra kerülése óta használjuk nagy megelégedéssel, 1000 ha-on, őszi búzában, évjárattól függően, 10-15 literrel. Célunk a termékkel a kalászhánysákori N-fejtrágyázás kiváltása volt, mivel használata biztonságosabb, a feladatát teljesíti évek óta, gombaölőszeres kezeléssel együtt végezzük el, ki tud teljesedni az érés folyamata, nem szorul meg a szem, zöldít és észrevehetően javítja a minőséget. ”
Tóth István gabona Teremtő Kft
Tóth István, termelésirányító
Teremtő Kft. - Kompolt

Ne kísérletezzen egyéni összeállításokkal! Mi szakemberekkel állítottuk össze önnek a fitohorm gabonacsomagot.

Tulajdonképpen mit veszíthet?
Ha ki sem próbálja, esélye sem lesz úgy táplálni a gabona ültetvényét, mint az optimális lenne. Egy próbát megér, nem igaz?

Nem érte el tanácsadónkat? Jelentkezzen itt, visszahívjuk:

Kérje minél előbb és táplálja optimálisan a gabonát.

Az aratás hamar itt lesz, tegyen a jó termésért időben. A késői táplálás nem lesz olyan hatékony és nem pótolható. Utólag nem tud kiszórni kétszer annyit, mert nem tesz jót a növényeknek, így a repcének sem. Nem lenne értelme. Inkább lépjen időben. Optimális időben.

A nyomelem és kénhiány veszélyes a gabonára. Nem beszélve a lehetséges aszályról, amitől jó eséllyel védheti a termést a gabona csomagunkkal. Előzze meg egy kiváló készítménnyel.
Ráadásul most kedvezménnyel.