Szeretné magasabb áron eladni az idei gabona termését?

Volt olyan év, amikor a szomszédnak szebb és jobb gabona termése volt, mint Önnek?

Jó lenne jól csinálni már a kezdetektől, hogy ne érje veszteség.

 

z alacsony gabonatermés talán az egyik legnagyobb csapás, ami egy gazdát érhet. Amikor csak annyi terem vagy még annyi sem, mint amennyit vetettünk. A gondos gazda igyekszik mindent megtenni, hogy a lehető legjobb termést kapja. Mi történik, ha a gabona nem kapja meg a megfelelő kén mennyiséget?

A kénhiányos növények a normálisnál alacsonyabbak, s ha a hiány korai fejlődési szakaszra jut, satnyán fejlődnek, a nitrogénhiányos növényekhez hasonlóan merevtartást mutatnak. A levelek kisebbek, gyakran keskenyebbek. A hosszanti növekedésben is gátolt hajtások vékonyak. A hajtásnövekedés erősebben gátolt, mint a gyökérnövekedés. Kénhiányra elsősorban a száraz periódusokban kell számítanunk.

Kénhiány esetén romlik a fehérjék képzése, ezzel együtt a sütőipari paraméter is, illetve csökken az olajos növények olajtartalma.

Szeretné Ön is ha idén sokkal jobb lenne a termése?  Annyival jobb, hogy nem csak, hogy több terem, de annyival szebb is, hogy ön több pénzt kaphat érte?

FITOHORM GABONA

Több hatóanyagú, összetett készítmény, mely képes biztosítani a gabonák tápanyagellátását bármely fenológiai fázisban alkalmazva. A mezo- és mikroelem-tartalom összeállításánál azon tápelemekre (S, Cu, Mn, N, Zn) fektettük a hangsúlyt, melyekre a kalászosoknak fejlődésük folyamán nagyobb mennyiségben van szükségük.

Alkalmazásának előnye:

FITOHORM TURBO KÉN

Növeli a növények ellenálló-képességét, fiziológiai teljesítő képességét, fejlődését és növeli a termés mennyiségét. Segíti a kiváló élelmiszer-ipari paraméterek és takarmányminőség kifejlődését. Stimulálja az aromajáratokban képződő növényi olajok mennyiségét és azok fajra jellemző beltartalmát. Az igazi kénpótlás megfelelő eszköze levélen keresztül.

Alkalmazásának előnye:

Kénhiány esetén zavar keletkezik a fehérjeszintézisben, satnya növekedés mellett a levéllemezek kiszélesedése is gátolt marad, csökken a nitrogén hasznosulása is.

HASZNÁLJA CSOMAGBAN, ÉS ÍGY MINDENT MEGAD A GABONÁNAK AZ OPTIMÁLIS TERMÉS ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN.

Tegye ellenállóbbá repce ültetvényét, akár az aszályos időszakban is!

MIÉRT JÓ VÉTEL A FITOHORM REPCECSOMAG?

TÖBB VÁSÁRLÓNK HASZNÁLJA MEGELÉGEDÉSSEL.

NE KÍSÉRLETEZZEN EGYÉNI ÖSSZEÁLLÍTÁSOKKAL! MI SZAKEMBEREKKEL ÁLLÍTOTTUK ÖSSZE ÖNNEK A FITOHORM GABONACSOMAGOT.

Tulajdonképpen mit veszíthet?

Ha ki sem próbálja, esélye sem lesz úgy táplálni a gabona ültetvényét, mint az optimális lenne. Egy próbát megér, nem igaz?

 

KÉRJE MINÉL ELŐBB ÉS TÁPLÁLJA OPTIMÁLISAN A GABONÁT.

Az aratás hamar itt lesz, tegyen a jó termésért időben. A késői táplálás nem lesz olyan hatékony és nem pótolható. Utólag nem tud kiszórni kétszer annyit, mert nem tesz jót a növényeknek, így a repcének sem. Nem lenne értelme. Inkább lépjen időben. Optimális időben.

A nyomelem és kénhiány veszélyes a gabonára. Nem beszélve a lehetséges aszályról, amitől jó eséllyel védheti a termést a gabona csomagunkkal. Előzze meg egy kiváló készítménnyel.
Ráadásul most kedvezménnyel.