FITOHORM KUKORICA PLUSZ LOMBTRÁGYA

Egy különleges, speciálisan kukoricára készített, teljes mikroelem sort tartalmazó lombtrágya! A kukorica növényvédelmi technológiája és a fejlődés dinamikája kevés kijuttatásra ad lehetőséget. Ez a kisszámú kezelés általában 1-3 hetes kijuttatási időszakot „engedélyez”, ezért lényeges, hogy abba az 1 kezelésbe minél több beltartalmat kiadhassunk a növények számára.

A FitoHorm Kukorica Plusz egyben tartalmazza a dinamikus fejlődéshez szükséges nitrogént, a nitrogén hasznosulásához szükséges ként, a csövek differenciálódásához szükséges cinket, rezet. A vas és mangán stabil, jól működő fotoszintézis segítségével dinamikus fejlődéshez biztosítja az alapokat. A bór segíti azon fejlődé-si folyamatokat, melyek elengedhetetlenek a normális morfológiájú virágszervek kifejlődéséhez.

A FitoHorm Kukorica Plusz biztosítani tudja, hogy a megvásárolt magas terméspotenciállal rendelkező hibridek meg tudják mutatni a bennük rejlő lehetőséget.

Felhasználási javaslat: 4-5 liter/ha

Összetétel (m/v %):
N: 19
So3: 6
Fe: 0,15
Mn: 0,06
Cu: 0,006
Zn: 1,9
B: 0,013
Mo: 0,003

ALKALMAZÁSÁNAK ELŐNYEI:

Eltarthatóság: eredeti, zárt csomagolásban, ételtől, italtól, takarmánytól elkülönítve, száraz, fedett, hűvös – de fagymentes – helyen korlátlan ideig eltartható.

Figyelem! 
A lombtrágyázás esetén is be kell tartani a permetezés alapvető szabályait.
A FitoHorm Gabona kiválóan keverhető növényvédő szerekkel, jól oldódó oldatműtrágya, kijuttatás előtt keverési próba elvégzése ajánlott.

Óvatos munkával kerülni kell a szer elfolyását, elcsepegését, a tömény szer szembe, bőrre jutását, esetleges lenyelését.
A szembe vagy bőrfelületre került szert bő vízzel le kell mosni!
Tilos a készítményt és csomagolóanyagát folyókba, tavakba, vagy víztározókba juttatni.

BIZTONSÁGI ADATLAP IGÉNYLÉSE