Szeretne jobb napraforgó termést elérni?

Volt olyan év, amikor a szomszédnak nagyobb virágzatú, szebb napraforgó termése volt mint önnek?

Esetleg ön is kezdő növénytermesztő? Gazdaként nem tudja mivel erősíthetné, védhetné a növényeit?

 

Az alacsony napraforgó termés talán a legnagyobb csapás, ami egy gazdát érhet. Amikor csak annyi terem vagy még annyi sem, mint amennyit vetettünk. A gondos gazda igyekszik mindent megtenni, hogy a lehető legjobb termést kapja. Mi történik, ha a napraforgó nem hogy kétszer, de egyszer sem kapja meg a megfelelő bór mennyiséget? 

Hiányában csökken a megtermékenyülés, akadályozott a kötődés. Esszenciális mikroelem lévén jelenléte valamennyi kultúra, így a napraforgó számára létfontosságú.

Fontos tudnivaló a bórt levélen keresztül leginkább szerves kötésben hasznosítják a növények. Felvétele a vegetáció kezdetén a legintenzívebb.

A másik fontos anyag a napraforgó számára a kálium. Legáltalánosabb hiánytünete, hogy a növény turgorszabályozásában zavar keletkezik. A növény növekedése gátolt (rozettás növény), kókadt levélzet fejlődik. Gyakori a levél szélétől befelé terjedő nekrózis, a levélcsúcs és a levélszél mentén világosbarna színeződés.

Mennyivel másabb lenne az ön éve, ha jó a termés!  Amikor annyival jobb, hogy nem csak, hogy több terem, de annyival szebb is, hogy ön több pénzt kaphat érte.

POLYBÓR 140 BÓROLDAT LOMBTRÁGYA

A bór stimulálja a generatív folyamatokat, a pollentömlő hajtását és fejlődését, fokozza a sejtfal stabilitását s ez által elengedhetetlenül szükséges a növények életében.

Virágzás előtti kijuttatás esetén a virágpor képződését nagyon pozitívan befolyásolja, fertilitását javítja, a bibét kedvezőtlen körülmények között is hosszan nedvesen tartja. Segíti a pollenek megtapadását és energiát biztosít a pollentömlő hajtásához, így biztosítja a tökéletes kötődést.

A Polybór Plusz-ban lévő réz támogatja a kijuttatás időpontjában az optimális vízháztartást. A termékben lévő mangánnal megakadályozni, illetve gátolni tudjuk a klorofil lebomlását, ezáltal biztosítani tudjuk a megtermékenyüléshez szükséges energiát.

FITOHORM TURBO KÁLIUM

A kálium szabályozza a fehérjeszintézist, a szénhidrátok és az enzimek működését, továbbá fontos szerepe van a légzésben és a vízháztartás szabályozásában. Fokozza a termések minőségét, színeződését és cukortartalmát, javítja a növények betegséggel, hideg és szárazsággal szembeni ellenálló képességét.

Könnyen mobilizálódó elem, hiánya az alsó leveleken jelentkezik. Legáltalánosabb hiánytünete, hogy a növény turgorszabályozásában zavar keletkezik. A növény növekedése gátolt (rozettás növény), kókadt levélzet fejlődik. Gyakori a levél szélétől befelé terjedő nekrózis, a levélcsúcs és a levélszél mentén világosbarna színeződés.

HASZNÁLJA CSOMAGBAN, ÉS ÍGY MINDENT MEGAD A NAPRAFORGÓNAK AZ OPTIMÁLIS TERMÉS ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN.

Tegye ellenállóbbá napraforgó ültetvényét, akár az aszályos időszakban is!

MIÉRT JÓ VÉTEL A FITOHORM NAPRAFORGÓ CSOMAG?

TÖBB VÁSÁRLÓNK HASZNÁLJA MEGELÉGEDÉSSEL.

NE KÍSÉRLETEZZEN EGYÉNI ÖSSZEÁLLÍTÁSOKKAL! MI SZAKEMBEREKKEL ÁLLÍTOTTUK ÖSSZE ÖNNEK A FITOHORM NAPRAFORGÓ CSOMAGOT.

Tulajdonképpen mit veszíthet?
Ha ki sem próbálja, esélye sem lesz úgy táplálni a repce ültetvényét, mint az optimális lenne. Egy próbát megér, nem igaz?

KÉRJE MINÉL ELŐBB ÉS TÁPLÁLJA OPTIMÁLISAN A NAPRAFORGÓJÁT.

Kérje minél előbb és táplálja optimálisan a napraforgót. A késői táplálás nem lesz olyan hatékony és nem pótolható. Utólag nem tud kiszórni kétszer annyit, mert nem tesz jót a növényeknek, így a napraforgónak sem. Ráadásul a napraforgót kétszer is érdemes lenne trágyázni.  Utólag nem lenne értelme. Inkább lépjen időben. Optimális időben.

A bór és kálium hiány veszélyes a napraforgóra. Előzze meg ezzel a kiváló készítménnyel.
Ráadásul most kedvezménnyel.