Szeretné magasabb áron eladni az idei repce termést?

Volt olyan év, amikor a szomszédnak szebb és jobb repce termése volt, mint önnek?

Jó lenne jól csinálni már a kezdetektől, hogy ne érje veszteség.

 

Az alacsony termés talán a legnagyobb csapás, ami egy gazdát érhet. Amikor csak annyi terem vagy még annyi sem, mint amennyit vetettünk. A gondos gazda igyekszik mindent megtenni, hogy a lehető legjobb termést kapja. Mi történik, ha a repce nem kapja meg a megfelelő bór mennyiséget?

Hiányában csökken a megtermékenyülés, akadályozott a kötődés. Esszenciális mikroelem lévén jelenléte valamennyi kultúra, így a repce számára létfontosságú.

Emlékszik arra az érzésre, amikor a repceföld széléről körülnézve a bőséges termés fogadja? Ugye, tudja ez mit jelent? Több termés – több pénz. De előtte még a repcének kell megadni a megfelelő tápelemeket. Milyen lombtrágyák segítenek ebben?

POLYBÓR 140 BÓROLDAT LOMBTRÁGYA

A bór stimulálja a generatív folyamatokat, a pollentömlő hajtását és fejlődését, fokozza a sejtfal stabilitását s ez által elengedhetetlenül szükséges a növények életében.

Virágzás előtti kijuttatás esetén a virágpor képződését nagyon pozitívan befolyásolja, fertilitását javítja, a bibét kedvezőtlen körülmények között is hosszan nedvesen tartja. Segíti a pollenek megtapadását és energiát biztosít a pollentömlő hajtásához, így biztosítja a tökéletes kötődést.

FITOHORM TURBO KÉN

Növeli a növények szárazanyag-tartalmát, és mérsékli az aszálykárt. Fokozza a fehérje- és olajtermelését. Segíti a kiváló élelmiszer-ipari paraméterek és takarmányminőség kifejlődését. A FitoHorm Turbo Kén más, mint az általános kén.

Növeli a növények ellenálló-képességét, fiziológiai teljesítő képességét, fejlődését, és fokozza azok termésmennyiségét. Javítja a nitrogén felvételét, annak hasznosulását.

Bórigényes növényeknél növényanalízis alapján, vagy a hiánytünetek megjelenésekor a hiánybetegség megelőzésére, gyógyítására és a tápanyag utánpótlására alkalmazható, elsősorban levélpermetként kijuttatva.

HASZNÁLJA CSOMAGBAN, ÉS ÍGY MINDENT MEGAD A REPCÉNEK AZ OPTIMÁLIS TERMÉS ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN.

Tegye ellenállóbbá repce ültetvényét, akár az aszályos időszakban is!

MIÉRT JÓ VÉTEL A FITOHORM REPCECSOMAG?

TÖBB VÁSÁRLÓNK HASZNÁLJA MEGELÉGEDÉSSEL.

NE KÍSÉRLETEZZEN EGYÉNI ÖSSZEÁLLÍTÁSOKKAL! MI SZAKEMBEREKKEL ÁLLÍTOTTUK ÖSSZE ÖNNEK A REPCECSOMAGOT.

Tulajdonképpen mit veszíthet?
Ha ki sem próbálja, esélye sem lesz úgy táplálni a repce ültetvényét, mint az optimális lenne. Egy próbát megér, nem igaz?

KÉRJE MINÉL ELŐBB ÉS TÁPLÁLJA OPTIMÁLISAN A REPCÉJÉT.

A késői táplálás nem lesz olyan hatékony és nem pótolható. Utólag nem tud kiszórni kétszer annyit, mert nem tesz jót a növényeknek, így a repcének sem. Nem lenne értelme. Inkább lépjen időben. Optimális időben. 

A bór- és kén hiány veszélyes a repcére! Előzze meg egy kiváló készítménnyel. Ráadásul most kedvezménnyel.