ZÖLD GYEP

Mohaírtó gyeptrágya.

A túl sűrű és túlzott mennyiségű locsolás, illetve a nagy esőzések idején mohásodás jelentkezhet, amit a Zöld Gyep műtrágya alkalmazásával orvosolhatunk, mely tápanyagok mellett mohairtót is tartalmaz. Kiszórást követően többszöri (akár 2-3-szori: reggel-délben-este), alapos öntözés szükséges a bemosódáshoz. Hatását már 1-2 nap elteltével láthatjuk.

5 kg, 10 kg

 

Parkok, füves sportpályák, házi kerti pázsitok tápanyag utánpótlására és mohairtására, elsárgult gyep kezelésére 5 kg/100m2 dózisban.

Hűvös, zárt, száraz helyen, élelmiszertől és állati takarmánytól elkülönítve korlátlan ideig eltartható. A fel nem használt anyag csomagolását szóródásmentesen vissza kell zárni!

Hőtől távol tartandó. A termék használata közben tilos enni, inni, vagy dohányozni. A por belégzése tilos. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet.

Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap.

Munkavédelem: Kerülni kell a készítmény szembe, szájba és sérült bőrfelületre jutását, esetleges lenyelését. Munka közben többszöri kézmosás, munka végeztével alapos tisztálkodás és ruhaváltás szükséges. Mérgezéskor, vagy annak gyanúja esetén a munkát azonnal félbe kell szakítani és helyszíni elsősegélynyújtás után orvosi ellátást kell biztosítani.

Egyéni védőfelszerelés: Védőkalap, védőkesztyű, gumicsizma, por elleni légzésvédő, kis mennyiségű felhasználás esetén gumikesztyű.

Környezetvédelem: Tilos a készítményt, annak fel nem használtmaradékát, azzal szennyezett hulladékot, csomagolóanyagot folyókba, állóvizekbe, vízfolyásokba, tározókba juttatni! „Bioszféra” rezervátumokban, fokozottan védett területeken felhasználásuk tilos! Természetvédelmi területeken, nemzeti parkokban és tájvédelmi körzetekben felhasználásuk az illetékes természetvédelmi igazgatóság engedélyével lehetséges.

Tűzveszély: „Nem tűzveszélyes”, „E” tűzvédelmi osztály.

N: 12 %
P2O5: 5 %
K2O: 5 %
MgO: 2 %
SO3: 38 %
CaO: 3 %
Fe: 3,5 %

5 kg/ 100 m2

Kiszórást követően 2-3 alkalommal naponta

 

BIZTONSÁGI ADATLAP IGÉNYLÉSE