Repcetermés-fokozás FitoHorm Turbo termékekkel

2013-2014-ben jelentünk meg a piacon a Turbo termék családdal, melynek célja a nyugati cégek új technológiájának azonos hatékonyság melletti, magyar áron való terjesztése! A kiváló minőség mellett fontos szempontnak tartottuk, hogy élettanilag ne pörgessük túl a növényt a környezeti lehetőségeihez képest.

Az elmúlt évek fontos tapasztalata, hogy ha egy-egy korai fejlődési fázist nagyon megerőszakolunk, könnyen okozhatunk termésdepressziót (veszteséget). Lényeges szempont volt továbbá, hogy sem gazdaságilag, sem pedig (medence jellegünk miatt) éghajlatilag nem azonosak a viszonyaink (feltételeink) nyugati versenytársainkkal szemben.

3 liter/ha Várható hektárköltség: ~2500.- Ft

Rendkívül jó vetélytársa a szuszpenziós termékeknek, hiszen a kén oldott formában van jelen készítményünkben, ami teljes mennyiségében azonnali hozzáférhetőséget biztosít a növényeknek!

Nem árt tudnunk!

Szuszpenzió:
A szuszpenzió olyan elegy, amelynek alkotóelemei nem szolvatálnak, azok között nem lép fel oldódás. Leginkább folyadékban lebegő szilárd szemcsék elegyét nevezzük szuszpenziónak. Bizonyos idő elteltével a nehezebb alkotóelemek leülepednek az edény aljára (gravitációs elválasztás: ülepítés).

Rendszerint 500 nanométernél nagyobb részecskék csoportja elosztva egy folyadékban: megfelelő szemléltető például a homok és a víz. A nem elegyedő folyadékokból létrejött keverék az emulzió (például az olaj és a víz keveréke). *A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Kén- és káliumpótlás egyben! Nitrogén-, mangán-, és vasfelvételt stimulálja a talajból. Segít a szárszilárdság és aszálytűrés fokozásában. Jó hatással van az oldalhajtások képzésére. A repce “Béres csepp”-je a MikroMax, mellyel komplett mikroelem pótlást valósíthatunk meg.

FitoHorm Turbo Kálium
3 liter/ha Várható hektárköltség: ~3300.- Ft
+
MikroMax
1 liter/ha Várható hektárköltség: ~900.- Ft

Foszfor tartalma foszfit formában van, amely kiváltja a fitoalexinek termelését, ennek segítségével nagyon jó stressz tűrő képességgel fog rendelkezni a repce. A kijuttatott növényvédő szerek hatását fokozza.

Fitoalexin (phytoalexin): Olyan mikrobaellenes anyag, melyet a növény a gomba- vagy baktériumfertőzésre adott válaszként termel, és segítségével a növény a behatoló mikrobák növekedését gátolva védi meg magát.

FitoHorm Turbo Makro
3 liter/ha Várható hektárköltség: ~2400.- Ft
+
MikroMax
1 liter/ha Várható hektárköltség: ~900.- Ft

A megtermékenyülés nélkülözhetetlen eleme a bór! Ennek tiszta forrása a Polybór 140!

A megtermékenyülés mellett fontos szerepet tölt be a fagykár csökkentésében. A Polybór 140 megtermékenyülésre gyakorolt hatása tovább fokozható, ha MikroMax-szal (illetve a benne található mikroelemekkel) együtt használjuk!

Polybór 140
2-3 liter/ha Várható hektárköltség: ~3000.- Ft
+
MikroMax
1-1,5 liter/ha Várható hektárköltség: ~900.- Ft

A fenti termékkombinációkkal csak néhány lehetőséget kívántunk bemutatni a lehetséges lombtrágyázási stratégiákból, de palettánkról több, mint 55 féle termék választható és kombinálható az egyedi igények szerint.