Napraforgó lombtrágyázási termékek

Újdonságok a napraforgó hozam- és olajtartalom növelésében Fitohorm termékekkel!

A magas színvonalú Fitohorm lombtrágya család termékeivel optimális feltételeket tudunk biztosítani növényeinknek. A szélsőséges időjárási viszonyok miatt nehezen veszik fel a növények a műtrágyák által kijuttatott tápanyagot a talajból, ezért nélkülözhetetlen a lombtrágyázás a vegetáció korai időszakában is. A lombon keresztül történő mikroelem pótlás a legmegfelelőbb a növény számára. A Fitohorm termékekben lévő mikroelemekkel megerősíthetjük és fenntarthatjuk a növények élettani folyamatait.

FITOHORM NAPRAFORGÓ

(15% N, 5% SO3, 4% B, 0,04% Mo)

A napraforgó korai lombtrágyázásának rendkívül nagy szerepe van a végső terméshozam kialakulásában, hisz azok a mikroelemek több mint 80%-át a csillagbimbós állapotig veszik fel. A Fitohorm Napraforgó olajos növények számára kifejlesztett mikro- és makro elemekkel dúsított nitrogén műtrágyaoldat.

MIÉRT HASZNÁLJUK A FITOHORM NAPRAFORGÓT A NAPRAFORGÓ LOMBTRÁGYÁZÁSKOR?

Kiválóan oldja a környezteti stresszeket
Erősíti a gyökérzet mélyre hatolását
Gyorsítja a tápanyagok áramlásást a növényen belül
A termékben szereplő mikroelemek serkenti a bórtrágyázás hatékonyságát
Ajánlott dózisa: 4-6 leveles állapotban – 4 l/ha, csillagbimbós állapotban – 4 l/ha

POLYBÓR PLUSZ

(12,5% B, 0,13% Cu, 0,13% Mn, 0,026% Mo)

A piacon megtalálható legmagasabb bór hatóanyag tartalmú mikroelemes komplex lombtrágya.

Az új fejlesztésnek köszönhetően nem csak jó bórfelvételt, de gyors beépülést is biztosítunk. A réz és a mangán az enzimatikus folyamatokon keresztül jelentősen befolyásolja a generatív szervek kialakulását, fejlődését. A mangánnal megakadályozza, ill. gátolja a klorofil lebomlását, ezáltal biztosítani tudjuk a megtermékenyüléshez szükséges energiát. A Polybór Pluszban lévő esszenciális bórnak köszönhetően a virágzásra gyakorolt hatása összetett. A virágszervek fejlődésének időszakában kijuttatva azok differenciálódását serkentik és jól fejlett virágképleteket alakítanak ki.

Ajánlott dózisa: 4-6 leveles állapotban – 2 l/ha, csillagbimbós állapotban – 2 l/ha.

HO NAPRAFORGÓ CSOMAG

(4%N, 12,5% B, 36% K2O, 57% SO3, 0,13% Cu, 0,13% Mn, 0,026% Mo)

A csomagban található két termék magas hatóanyagtartalommal biztosítja a napraforgó számára nélkülözhetetlen mikroelemeket. A csomag 20 l Polybór Pluszt és 20 l Fitohorm Turbo Káliumot tartalmaz, ami10 ha napraforgó kezelésére alkalmas.

Bővebben a FitoHorm termékcsomagról itt olvashat!

Hasznosnak találta? Kérjük ossza meg ismerőseivel!

Szólj hozzá!