Zöld út – a jövő síkosság-mentesítője

Legyen tekintettel a környezetre, és figyeljen a pénztárcájára!

Vásárolja meg Ön is a jövő síkosság-mentesítőjét, a Zöld utat!

 

A Zöld út kiváló jégoldó – és környezetkímélő – hatása elsősorban értékes összetevőinek és azok jól megválasztott arányának köszönhető. A Zöld út, ammóniumszulfát-kvarchomok 50-50 %-os keveréke. Környezetbarát, a növényeket nem károsítja, korrodáló hatása töredéke a hagyományos szóró sónak, továbbá pormegkötő tulajdonsága is van. A Zöld út környezetre gyakorolt kedvező hatása az ammóniumszulfátnak köszönhető. Az ammóniumszulfát nélkülözhetetlen a növények tápanyagfelvételében és vízháztartásában, segíti a N-felvételt és az ATP-képződést. A téli síkosság-mentesítés így gyakorlatilag felfogható a növények téli trágyázásaként is. Mindezek ellenére – a túlterhelés elkerülése érdekében fontos a szórási mennyiségek megfelelő megválasztása

A Zöld út tartós alkalmazás esetén lényegesen gazdaságosabb is, hiszen a hagyományos út sóhoz képest fajlagosan kisebb mennyiség kell belőle, továbbá nem jelentkeznek az útsó használatának következtében fellépő negatív hatások, azaz járulékos költségek (fák újratelepítése, talaj tápanyag-utánpótlása, úttest, hidak, víz- és gázvezetékek, műtárgyak, járművek, egyéb létesítmények korróziója, ill. e hatást lassítandó tisztításuk, karbantartásuk stb).

 

Felhasználási javaslat:

1 kg / 10 m, jégréteg vastagságától függően szükség szerint ismételve.

 

Eltarthatóság: eredeti, zárt csomagolásban, ételtől, italtól, takarmánytól elkülönítve, száraz, fedett, hűvös – de fagymentes – helyen korlátlan ideig eltartható.

Termékleírás:https://fitohorm.hu/Zold-ut_p205