Levéltrágya

FitoHorm Levéltrágya Család
A FitoHorm Kft. által gyártott levéltrágya család több, mint 36 éve szolgálja ki a magyar termelői piacot. Levéltrágya termékeink szabadalmaztatott eljárással készülnek, figyelembe véve az adott kultúrnövények igényeit. Termékeink kizárólag hormonmentes, környezetbarát, természetazonos és vegytiszta anyagokat tartalmaznak. A FitoHorm termékek egy igen hatékony levéltrágya család, mely segíti a növények tápanyagforgalmát, hiszen a tápanyagok kijutását követően néhány óra után már bekerülnek a növények nedvkeringésébe. A FitoHorm levéltrágyák nagy mennyiségben tartalmaznak mikro – illetve makroelem molekulát monokelát valamint komplex oldatban is, melynek köszönhetően a növények tápanyagigénye megfelelő lesz. Minden levéltrágya valódi oldat, melynek köszönhetően a növényeken nem hagynak foltokat, kisebb- nagyobb pöttyöket.

A FitoHorm levéltrágya klórmentes, és jól keverhető egyéb növényvédő szerekkel.

A levéltrágya tárolhatósága
Fontos, hogy a levéltrágyát lehetőleg fagymentes helyen tároljuk, plusz 4 C fok feletti hőmérsékleten. Mivel a levéltrágyák tömény oldatok, ezért előfordulhat, hogy kristályosodni kezd. Ez egy természetes folyamatnak tudható be, viszont a termék minőségét nem befolyásolja.

FITOHORM LEVÉLTRÁGYA TERMÉKCSALÁD – SZÉLES TERMÉKKÍNÁLAT

Többféle levéltrágya család közül lehet választani attól függően, hogy milyen növény kultúrában kívánunk levéltrágyázni. Ennek megfelelően vannak szántóföldi levéltrágya termékek, kertészeti levéltrágya termékek, valamint hobbi levéltrágya termékek.

A pontosabb és jobb kategórizálhatóság kedvéért az alábbi levéltrágyázási termékcsoportokat különböztetjük meg:

Többhatóanyagú oldatműtrágyák
Magas hatóanyag-tartalmú oldatműtrágyák
Monoelemes oldatműtrágyák
Szilárd, öntöző műtrágyák
Amennyiben további információkat szeretne kapni a levéltrágyázásról, olvassa el Fitohorm lombtrágyázásról szóló cikkünket!

BŐVEBBEN A LOMBTRÁGYÁZÁSRÓL!
Érdeklik a lombtrágya termékeink és vásárolni szeretne? SEGÍTSÉGÉRT FORDULJON BIZALOMMAL SZAKTANÁCSADÓINKHOZ!

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!